Selecteer een pagina
LEEFSTIJLCOACHING

Ben jij er klaar voor om gezond, vitaal en licht door het leven te gaan?

“Prima”, zeg je wanneer iemand je vraagt hoe het met je gaat. Je hebt immers een prima leven, met je zaakjes voor elkaar. Althans, zo ziet het er aan de buitenkant uit.

Van binnen ben je ontevreden over je overgewicht, heb je last van kwaaltjes en klachten die te maken hebben met dat je te zwaar bent, en maak je je daardoor ernstig zorgen over je gezondheid. 

 

 

 

Herken je dit?  

  • Elke keer dat je op de weegschaal staat, staat er een hoger getal dan de vorige keer. Het huilen staat je nader dan het lachen en de moed zakt je al in de schoenen voordat je je dag echt begint. Je weet niet hoe je dit patroon doorbroken krijgt.
  • Je staat op met het goede voornemen om vandaag gezond te eten, te bewegen en je niet gek te laten maken door de drukte. Het wordt een mooie dag! Maar de dag is nog niet op de helft of je hebt al koekjes bij de koffie gegeten en een snack gegeten als lunch. De lunchwandeling is er bij in geschoten en je hebt met veel moeite een ruzietje met je collega weten te sussen. Kan dat nou echt niet beter?
  • Je loopt de trap op en boven aangekomen sta je te hijgen, je hartslag is hoog en je voelt dat je knieën protesteren. Je schaamt je er eigenlijk wel voor en hoopt dat niemand in de gaten heeft dat je conditie zo beneden pijl is.
  • Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, maar het lukt je niet. Je gelooft er inmiddels niet meer in dat het je kan lukken. Om moedeloos van te worden.
  • Ja, natuurlijk weet je wel dat chocola en friet geen gezonde voeding is! Maar hoe bied je weerstand tegen verleiding en blijf je op het gezonde spoor? Er zijn zoveel theorieën en meningen over wat je wel en niet zou moeten eten dat je echt niet meer weet wat je moet geloven. Je voelt je machteloos.
  • Je ligt wakker van de gedachte dat je op weg bent naar obesitas en diabetes 2. Daar hoor je steeds meer over, dus misschien ben jij binnenkort ook wel aan de beurt. Het zweet breekt je uit, en in slaap vallen is er niet meer bij. 

Wat nu?

Als je zo door blijft gaan, dan word je langzaam maar zeker steeds zwaarder en verdwijnt jouw levenslust elke dag een beetje. Je ontwikkelt meer en ernstigere klachten en je wordt letterlijk en figuurlijk beperkt in je bewegingsvrijheid. Het leven wordt zo een worsteling. Om het nog maar niet te hebben over het schrikbeeld van obesitas en diabetes als voorland, met alle ellende van dien.

Gratis consult?

Denk je “Ja, ik kan jouw hulp goed gebruiken!”?

Neem dan contact met me op voor een gratis consult, waarin we een analyse maken van jouw situatie en ik je tips geef om je eerste stappen naar een gezond gewicht te maken.

E-mailadres
Telefoonnummer

06-40713354

bezoekadres

Acht Boerijen 6
8921 EK Diever